zaterdag 28 maart 2015

SMAAK

Vandaag, 28 maart, was de sample sale van Smaak met een omgekeerde k Amsterdam bij Pistache. Ik denk dat bijna elke Amsterdammer de tassen van Smaak wel kent, die sinds 2010 door André Grundmann op de markt zijn. De collectie is te herkennen aan het mooie leer, de frisse kleuren en keur aan modellen. Wie weet geef ik mijn Fab.-verslaving hier wel voor op! Het is al dezelfde locatie als de Fab.-sale, misschien bloeit dezelfde liefde op?

Omdat er de komende tijd flink wat sample sales in de pijplijn zitten zal ik een grid introduceren. Zo kun je makkelijk en snel zien of de sample sale wat voor jou is. 

Entrée

Ik merk dat ik dichterbij kom aan de hand van de grote hoeveelheden vrouwen met meerdere goudkleurige Smaak-tassen. Ik ben benieuwd!

Hoera, geen rij! Daar heeft het weer misschien aan bijgedragen. Voor de tweede keer in 2 dagen moet ik regen en wind trotseren. Wanneer is er eens een sample sale voor hippe regenkleding?

Tassen en jassen mogen mee naar binnen en hoeven niet te worden afgegeven. Aan de ene kant scheelt het gedoe, aan de andere kant zou ik mijn druipende mouwen wel kunnen missen...

De prijzen

Net als bij Little SoHo mist ook hier een prijslijst. De prijzen variëren van €50 voor kleinere tassen tot €120 bij grotere tassen. De meeste tassen lijken rond de €80 te kosten. Ik ben niet echt bekend met de gewone prijzen, maar wat onderzoek maakt duidelijk dat de prijzen ongeveer gehalveerd zijn. Collectie

Er is genoeg keus, het aantal modellen en de kleuren om uit te kiezen doen me eigenlijk een beetje duizelen. 

Jammer dat er weinig aan de inrichting is gedaan (klinkt een beetje verwend I know, het is immers een sample sale, maar als ze Fab. willen verslaan moet ik de lat hoog leggen). De meeste tassen zitten in kartonnen dozen, er zijn tafels waar de tassen op uitgestald staan, en ze hangen ook aan wat rekken en de muur. 

Oh ja, er zijn ook nog wat schoenen en accessoires in de vorm van portemonnees en agenda's. 

Qua drukte valt het mee, het is eigenlijk nog het drukste bij de kassa; er staat een lange rij. Je kunt in elk geval pinnen, of cash geaccepteerd wordt weet ik eigenlijk niet. 

De rij richting kassa

Conclusie

Als je een echte Smaak-fan bent, dan is dit een hele fijne sale. Er is genoeg keus, de prijzen zijn vriendelijk, en de sfeer is prima (er staan in elk geval geen gillende vrouwen tassen uit elkaars handen te grissen). Ik blijf vooralsnog aan de Fab. side, maar als ik voor andere tassen zou gaan, zou het zeker SMAAK zijn. 


On to the next!

Wat voor interessante sales staan er verder op de agenda?

  • 2 april - Vans, Lee, Wrangler, Eastpak, Kipling, 17:00-21:00, Cruquiusweg 109N te Amsterdam
  • 17 april - Karl Lagerfeld/Calvin Klein, Hoofddorp 
  • 19 april - Dogs Department, 11:00-17:00, Kinderhuisvest 29 zwart te Haarlem
  • 25 april - Hip voor de Heb, 11:00-17:00, Willem de Zwijgerlaan 352 te Amsterdam
  • 25-26 april - Goosecraft, 17:00-20:00 en 10:00-15:00, Pazzanistraat 37 te Amsterdam
Tot dan!

-XXX-
Merlijne


Geen opmerkingen:

Een reactie posten