zaterdag 1 februari 2014

De Parade van Poppy en Kiboots

Vroeg uit de veren vanochtend, want om 11 uur gingen de deuren open van Kiboots X Poppy's Parade aan de Utrechtsestraat. 

Geen rij! 
Ik ben gewend dat er een rij staat bij een sample sale, maar tot mijn vreugd stonden er slechts 2 andere dames te trappelen voor de deur. Het zal wel door die ellendige regen komen. Of het is nog niet zo bekend. 

 

Daar gaan we verandering in brengen! 

Elke klant krijgt een warm onthaal, de winkel is (nog) netjes, er is een muur vol met de bekende laarzen en schoenen, rekken vol leuke kleding, en achterin de bekende poncho's. Boven is de 'woonafdeling', met tegeltjes, kussens en ander spul. 


Ook de mooie wollen vesten van 'Wintervacht' zijn afgeprijsd. Ik vind er eentje die nu nog maar €50 kost! Helaas moet ik sterk zijn; ik heb al zoveel vesten. 

Koopje! 
Waar ik echt blij van word is de doos met €10! Alles in de doos is maar een tientje! Dat wordt lekker graven! Ik scoor een coole rugzak en een zomers jurkje van Sugarhill Boutique. Jippie!


Dan is het tijd om te gaan, want straks begint de NSMBL sale! 

Dus?
Hou je van de Kiboots stijl? Dan zou ik zeker naar deze sale gaan. De prijzen liggen tussen de €5 en de €100 (de laarzen zijn €100), en je kunt er echt mooie spullen tussen vinden! Daarnaast staan er ook allemaal acts op het programma, dus je zal je zeker vermaken!

-XXX-
Merlijne  

1 opmerking:

  1. Wat een leuke post weer! Als ik wat dichter in de buurt woonde zou ik zeker langs gaan, ik houd wel van deze stijl!

    x Linda

    http://flowerchildlinda.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen