woensdag 29 januari 2014

An avalanche!

Prijzig Is Niet Cool

De stroom sample sales begint langzaam weer op gang te komen! Zo is er vanaf aanstaande vrijdag, 31 januari, weer een ouderwetse PINC sale bij Zuid-WTC. Al jarenlang is PINC (Prijzig Is Niet Cool) een begrip in Amsterdam, en sinds een paar jaar ook in Den Haag en Utrecht. Toen het net begon (in een soort garage in De Pijp) kwam ik er regelmatig, maar sinds het bij Zuid-WTC zit ben ik er minder vaak geweest. Ik ben verwend geraakt met lagere prijzen bij andere sample sales en van vriendinnen hoor ik dat er vaak echte B-keuze (lees: kapot :S) bij zit. Maar goed, tijd om weer eens te kijken hoe het nu is. I’ll get back to you!


Poppy's Avalanche en NSMBL's Super Sale

En dit weekend, 1 en 2 februari, zijn er twee andere sales die je niet wil missen: Kiboots x Poppy’s Parade en NSMBL Super Sale. 

Over NSMBL heb ik een tijdje terug een aankondigende blog geschreven, helaas kon ik er
toen niet bij zijn, maar dit weekend wel! Het belooft weer veel! "De NSMBL redactie en de leukste Nederlandse bloggers hebben hun kasten uitgemest en nemen de mooiste items mee, zodat jij ook dit jaar voor een mooi prijsje fijne items kunt scoren." Sounds good! Het vindt weer plaats bij Bar Italia, op het, door mij als weer hip verklaarde, Rokin. Het is de 2014 Kick-off Editie, dus mijn verwachtingen zijn hoog gespannen!


Poppy’s Parade volg ik al een tijdje met veel plezier op Facebook. Hoewel de kleding mij persoonlijk niet zo aanspreekt vind ik het wel een coole pagina, waar ik blij van word. Ik ben dan ook zeer benieuwd wat er allemaal tussenzit! En vergeet de Kiboots laarzen niet! Hoewel de laarzen, wat mij betreft, over hun hoogtepunt zijn, hebben ze genoeg andere coole spullen!


ByDanie - kweenie...

Op donderdagavond 6 februari kan ik ook niet binnen blijven, want dan vindt van 18:00 tot 21:00 uur de allereerste ByDanie Sample Sale plaats. Op zich ben ik geen fan de van BN'er minnende styliste, maar ik ben toch wel benieuwd of het wat is. 
Genoeg te samplen de komende periode dus! Ik ben voorlopig wel verzadigd denk ik :) Er zitten weer wat blogjes in de pijpleiding! Tot snel!

-XXX-
Merlijne


3 opmerkingen:

  1. Jammer dat ik niet Amsterdam ben komend weekend, want Poppy's Parade vind ik altijd erg leuk. Ik heb er al twee kledingstukken (een vintage trui en een zijden shirtje) gekocht en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Leuke items!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik naar iets moet zoeken voor je, ik doe het graag! Er schuilt namelijk ook een personal shopper in mij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Kleding uitzoeken voor anderen is ook mijn hobby tijdens het shoppen. Vaak zijn de kledingstukken van Poppy's een paar maten te groot, maar ik kon de nieuwe tassencollectie op de website niet weerstaan. Ik heb daar net deze tas gekocht: http://www.poppysparade.com/products/bruin-handtas-met-afneembaar-hengsel :)

    BeantwoordenVerwijderen