dinsdag 5 november 2013

In line for Vanilia


3 dagen lang...

Niet 1 dag, maar 3! Een 3 dagen lang sample sale festijn! Vandaag kreeg ik het mailtje in mijn mailbox. 3 dagen. Wow, dan moeten ze wel heel veel samples hebben!

Save the date! (and save up some money)

Maak je agenda maar vrij, want 22, 23 en/of 24 november is het tijd om in de rij te staan! Hoewel...misschien valt het in de rij staan wel mee. De laatste keer dat ik er heen ben gegaan was ik heel blij dat het niet regende, want djiezus, wat heb ik lang staan wachten!

Gelukkig is Vanilia de lulligste niet, en werd er goed voor ons samplies gezorgd. Zo kon je gratis cappuccino's en thee halen bij een Vespa-koffiebar, kon je die vervolgens weer kwijt in de toiletten-trailer en ik meen me te herinneren dat er zelfs een tijdschriftje werd uitgedeeld. 

Niet naar Primark (?!)

Je moet er wel wat voor over hebben, want de sample locatie is met OV niet heel goed te bereiken. Je neemt de trein naar Zaandam, alwaar je niet linea recta naar Primark gaat (wtf!), maar tegen je gevoel in een andere uitgang neemt en dan nog een kwartier moet lopen. Echt, mooi weer is geen overbodige luxe. En een paraplu ook niet.

De (onwillige) metgezel (meestal in de vorm van een man) hoeft niet te klagen, want eenmaal binnen kun je de onwillige deponeren op het 'terrasje', alwaar hij wat te knabbelen kan halen. Terwijl jij rustig alle rekken afstruint. Waarin de kleding overigens op maat hangt, wat een luxe! 

Smart thinking

Needless to say: hectiek alom. Maar ik was blijkbaar niet de enige die problemen met de rij had, maar het er wel voor over had. Sinds een jaar heeft Vanilia heeft mensen zo gek gekregen om een kaartje voor een sample sale te kopen. Een kaartje. Voor een sample sale. Ik vind het bijzonder. Maar Vanilia maakt het goed door je €10 korting te geven. Kijk, dat werkt alweer op de shoplust.Save time, not money

Maar het zal vast tijd in-de-rij-staan schelen. 

Voor €5 verschaf je jezelf toegang to sample sale paradise. Je kunt kiezen op welke van de 3 dagen je wil komen, en tussen welke tijden; van 10:00-13:00 of van 14:00 tot 17:00 uur. 

De onwillige komt er goed vanaf, want voor een onwillige ga je geen €5 betalen, om nutteloos op een terrasje te zitten. Toch?


Is het het waard?

Ga je je €5 eruit halen? Als het enigszins lijkt op de sample sales die ik eerder bezocht heb: ja

Het is goed zoeken tussen het overweldigende aanbod, maar van alle kleding die ik daar toen gescoord heb, heb ik echt veel plezier gehad. Nog steeds. Vanilia is gewoon een heel mooi merk, met klassieke en tijdloze kleding. 

Dus bereid je voor op ochtendje/middagje 'hoe meer ik koop, hoe meer ik bespaar'. Want daar word je blij van! 

Kaartjes koop je trouwens hier. En ze kunnen op, dus maak vaart!

Extra info

En als laatste nog wat spelregels & info:En als er echt niks tussenzit, ga je op de terugweg nog even langs Primark. 


-XXX-
Merlijne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten