zondag 2 november 2014

Tommy Hilfiger Sample Sale King!

Woehoe! Ik mocht dit jaar naar de Tommy Hilfiger Sample Sale! En ik kan je vertellen, het was de moeite waard! De sale vond dit jaar plaats van 27 oktober t/m 2 november in Hoofddorp en is niet voor iedereen weggelegd. 


Employees only

Namelijk niet iedereen mag zomaar naar deze sample sale: Je moet bij de Tommy Hilfiger-groep (PVH) werken, of iemand kennen die daar werkt en die jouw naam op de lijst zet. Dan ontvang je een uitnodiging in de mail, met een downloadlink voor je tickets. Als je naar die link gaat kies je een dag en tijdslot (13-15, 15-18, 18-21 uur), of als je aan de late kant bent, een groep die nog niet vol zit. 

De tickets staan op naam, dus je moet een identiteitsbewijs meenemen. Verder mag je geen tassen of kleding van Tommy aan of mee naar binnen brengen. Maar jas en tas laat je als ware samplie natuurlijk in de auto liggen, of je kiest ervoor to travel lightly, zodat je je handen vrij hebt voor belangrijker zaken. Zoals die Ikea-sized tas vullen, die je bij binnenkomst kan pakken.


Sample shoppen in luxe

Een voordeel van het shoppen in groepen is dat het niet idioot druk is. Onwillige partners kunnen geparkeerd worden in de uitgebreide koffiehoek, zodat je daar ook geen last van hebt. Een ware luxe!



Er loopt ook continue personeel rond die ervoor zorgt dat alle kleding weer (opnieuw) in het rek hangt en het geen ultieme chaos wordt. Een zeer aangename sample sale dus :D


Strategy is key

Het is wel aan te raden een strategie te hebben, want als je binnenkomt word je echt overweldigd. Het vindt plaats in een enorme loods, die letterlijk helemaal vol staat met rekken kinder-, dames- en herenkleding. Het is gesorteerd op type kledingstuk, er is een hoek waar je kunt passen, en een hoek met schoenen, ondergoed, tassen en andere accessoires. Mijn missie was een nieuwe winterjas, dus ik ging recht op de jassen af. 






Er is zowel winter- als zomercollectie. Maar ik had een winterjas on my mind en liet me niet afleiden door al die andere leuke jasjes. Verschillende maten zijn ruim aanwezig, van maat 36 tot maat 42, er is altijd genoeg om je tas mee te vullen. Ik heb een hele mooie winterjas gescoord, superblij mee! 






Zo, mission accomplished, nu heb ik tijd voor wat de sale verder nog te bieden heeft. De prijzen zijn niet megalaag, dus je grabbelt niet zomaar van alles mee. Shoppen met beleid dus. 




Toch vult mijn enorme tas zich langzaamaan met jurkjes, rokjes, blousejes (100% zijde!), tassen (echt leer!), toch nog andere jassen (ook echt leer!), schoenen (weet je hoe duur die in de winkel zijn!), en zelfs iPad-hoesjes. Dat wordt straks moeilijke keuzes maken. 


Tommy Tailored

Misschien geeft 'ie de voorkeur aan de koffiehoek, maar de man hoeft zich absoluut niet te vervelen. Ook in de mannenhoek is genoeg keuze. Van kekke zwembroeken en bermudas tot een Tommy Tailored pak of alleen een blazer. Voor mijn vriend heb ik een mooie blazer meegenomen, die een dikke hit was.





Tip: kinderkleding. Niet alleen voor kinderen. De grotere maten passen ook prima als je maat 36 of 38 hebt. Ik heb er een superleuk jurkje gescoord, en het scheelt aanzienlijk in prijs. 


Doe een donatie

Na een aantal hartverscheurende keuzes te hebben gemaakt (Sorry, iPad-hoes, maar ik heb niet eens een iPad 3...), en de inhoud van mijn tas drastisch naar beneden te hebben bijgesteld, is het tijd voor de kassa. Je kunt alleen betalen met je pinpas, dus geen creditcard. 

Om je met een extra goed gevoel weg te laten gaan (of om je toch nog een goed gevoel te geven, omdat je van alles hebt gekocht wat je niet nodig hebt) kan je ervoor kiezen om een donatie van €2,50 te doen aan het goede doel van Tommy Hilfiger. Wat dat doel precies is, is me niet duidelijk... Maar het zal vast wel goed zijn.

Eindoordeel

Het moge duidelijk zijn: als je iemand kent die bij Tommy Hilfiger of een ander onderdeel van PVH werkt --> smeken!

Ik ga genieten van mijn nieuwe jas (omlaag met die temperaturen!), nieuwe (kinder)jurk en nieuwe blouse!






-XXX-
Merlijne


6 opmerkingen:

  1. Hi Merlijne,
    Ik heb je post over de Karl Lagerfeld sample sale gelezen. Ik ben daar 3 keer geweest en verwachtte weer een uitnodiging voor de lente maar heb ik niet gekregen. Kan je me een adres geven zodat ik contact met de organisatie kan nemen? Bedankt! PS: Mooie blog, trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Merlijne,
      First thank you for this information. I went one time with someone to the Tommy Hilfiger Outlet and was awesome. But the guy did an accident in Uk, and he passed away. So can you help me to get a ticket next time to go there again or put my name on the list of PVH group?
      I hope you can help me in that.
      Best regards,
      Soran
      Msc Computer Engineering
      TU Delft - Delft

      Verwijderen
    2. Hi Rosa,

      Sorry voor de late reactie! Ik heb ook niks meer van Karl vernomen. Misschien dat hij het toch niet eens was dat zijn kleren zo goedkoop verkocht werden?
      Ik heb helaas geen contacten bij de organisatie, maar mocht ik wat horen, dan laat ik het je weten!

      Groetjes, Merlijne

      Verwijderen
    3. Hi Soran,

      I'm sorry to hear about your friend. Unfortunately the only way to get on the list is if you know somebody who works at PVH. I only know a friend through a friend, so I can't help you :( Maybe LinkedIn will be more helpful for you?

      Good luck!

      Kind regards,
      Merlijne

      Verwijderen
    4. Thank you Merlijne for your fast response. have a good day

      Verwijderen
  2. Dag, ik wil via deze weg vragen waarvan iemand mijn op de lijst kan zetten voor samplesale van CK en TH. Ik hoop dat iemand iets voor mijn kan beteken. Ik zal je heel dankbaar zijn. Groetjes Vana

    BeantwoordenVerwijderen