donderdag 28 november 2013

Get ready voor de goosecraft Sample Sale!

Hij komt, hij komt, die lieve goede goosecraft Sample Sale! Die geweldige goede sample sale van goosecraft!

Gister kreeg ik het mailtje in mijn mailbox en de adrenaline ging meteen stromen. Want als je ergens een mooi leren jasje kunt scoren voor een redelijke prijs, dan is het wel op de goosecraft Sample Sale!
De prijzen?

Voor €80 heb je een leren jas, die normaal in de winkel rond de €300 of meer kost. Toegegeven, er hangen veel oude modellen tussen, maar als je geluk hebt kun je ook zomaar een jasje uit de huidige collectie scoren. 

Ze hebben altijd ont-zet-tend veel, voor zowel mannen als vrouwen en meestal ook wat voor kinderen. Als je binnenkomt is het overweldigend. Onder andere omdat er altijd ont-zet-tend veel mensen zijn, die als een malle door de rekken rausen. 


Hey Mr DJ

De harde beats van de DJ die altijd draait zwepen de boel ook nog eens lekker op. Om de een of andere reden vindt goosecraft het niet nodig om de boel goed te verlichten, waardoor je niet goed meer weet of je nou moves moet gaan busten in da club of je eye on the jacket moet houden (dat laatste natuurlijk!).


De rij?

De rij lijkt wel elke keer langer te worden, dus het is aan te raden om er ruim voor het openen van de deuren te zijn. goosecraft kijkt niet echt om naar de samplies, maar gelukkig zijn er op het Westergasterrein genoeg voorzieningen. Het Westergasterras zit bijvoorbeeld naast het Transformatorhuis, waar de sale is, voor de broodnodige koffie en toiletten.


Dus?

Dus: 7 december vrijhouden! 

Paraplu mee, warme kleren mee, pinpas mee, vechtersmentaliteit mee (feel the jacket, be the jacket) en gaan voor die jasjes! Wel de uitnodiging uitprinten en meenemen. 

Het is even geduldig in de rij staan (afhankelijk van wanneer je aansluit is 1,5 uur wachten niet heel gek), maar je krijgt er echt wat voor terug. Ik ben altijd geslaagd, ook als ik niet wílde slagen. Dan kun je daarna je dance moves showen!

Enjoy!


-XXX-
Merlijne

3 opmerkingen: